Keurmerken

Keurmerken

Wij nemen ons vak serieus

Pultrum Rijssen BV hecht veel waarde aan Veiligheid- Gezondheid- en Milieuaspecten (VGM) binnen ons bedrijf. Binnen deze VGM-aspecten streven wij naar een zo hoog mogelijk standaard op dit gebied, en wilen dit tevens onderstrepen door te voldoen aan VCA, als ondersteuning voor haar zienswijze op gebied van zorg voor de mensen, de omgeving en haar klanten. Daarnaast voldoet Pultrum Rijssen BV aan de eisen van het Kerumerk Transport en Logistiek, specialisatie Bouwmaterialen alsmede het GMP+ Feed Certification Scheme B4 voor wegtransport van diervoeders en B3 Opslag van diervoeders. De directie van Pultrum Rijssen BV is van mening is dat een hoger duurzaamheidsniveau noodzakelijk is voor de komende generatie committeert zij zich volkomen

aan de doelstelling van het Programma Duurzame Logistiek. Dat het aanpakken van de CO2-uitstoot in veel gevallen ook een bedrijfseconomische besparing oplevert is een gunstig neveneffect. Tevens vindt de directie dat zij een verantwoordelijkheid heeft richting haar personeel om op verantwoorde wijze een bijdrage te leveren aan de verbetering van de CO2-uitstoot.Tevens vindt de directie dat zij een verantwoordelijkheid heeft richting haar personeel om op verantwoorde wijze een bijdrage te leveren aan de verbetering van de CO2-uitstoot. Pultrum investeert al sinds jaren in het Lean & Green programma, om zo te zorgen voor het structureel verminderen van de CO2 uitstoot.

De diverse keurmerken
  • Keurmerk Transport en Logistiek
  • Lean and Green Star

GMP+ transport en opslag

Het GMP+ certificaat zorgt voor een geborgd transport en opslag van diervoeders, additieven en andere producten waarvoor diervoedselveiligheid van belang is. Het kwaliteitsborgingssysteem is door Pultrum op zowel de opslag als het transport van deze diervoeders van toepassing. Hiervoor hebben wij specifieke trailers geselecteerd en laten controleren en zijn chauffeurs toegewezen en opgeleid. Ook onze logistiek medewerkers en planners hebben een opleiding gehad om de veiligheid van het dierevoeder te kunnen borgen.

Project: Bouwmaterialen

Op- en overslag

Onze locatie aan de Noordermorssingel in Rijssen biedt een ruime, verwarmde en beveiligde opslagmogelijkheid. Voor een groot aantal klanten slaan we hier (bouw)materiaal op. De orderpicking starten we na afroep van onze klant. De order wordt klaargezet voor transport voor distributie in Nederland en daar buiten.