Werken bij Pultrum?

Bij Pultrum werken mensen met een logistiek hart. Wij bieden hen een informele en uitdagende werkplek, waar zij volop de mogelijkheid krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen. Regelmatig hebben wij ruimte voor nieuwe mensen met een hart voor het vak. Vakmensen die van aanpakken weten, die het maximale uit zichzelf willen halen en die er alles aan willen doen om voor onze klanten de beste resultaten te behalen. Heb jij een no-nonsense-instelling en wil jij graag werken voor een flexibel en vooruitstrevend familiebedrijf? Of ben je op zoek naar een leerwerkplek bij een erkend leerbedrijf in de transport en logistiek?

Onze medewerkers

aan het woord

Alessio Bearzatto, head of planning

"Pultrum is een specialist in logistieke oplossingen, met een frisse en dynamische uitstraling en de blik altijd gericht op de toekomst. Dit maakt werken bij Pultrum zeer afwisselend, veelzijdig en uitdagend. Sinds 1998 werk ik bij Pultrum; eerst als chauffeur en nu als planner. Ik kan veel creativiteit in mijn werk kwijt en ook de waardering van klanten is erg fijn. Iedereen die zich wil onderscheiden in de transportsector, raad ik dan ook aan om aan te sluiten bij het team van Pultrum!"Gerdien Schuitert, personeelszaken

"Ik werk niet voor niets al 33 jaar (sinds 1984) bij Pultrum: het is een betrouwbaar en vooruitstrevend bedrijf dat nooit stil staat. Nieuwe innovaties, nieuwe ICT-toepassingen (denk aan apps) en nieuwe werkwijzen houden het interessant om in deze bedrijfstak te werken. Transportbedrijven moeten tegenwoordig veel meer kunnen dan van A naar B rijden. Pultrum is een sociaal bedrijf waar resultaten en cijfers - natuurlijk - belangrijk zijn, maar waar een goed personeelsbeleid nog veel belangrijker is. Ondanks de snelle groei streven we altijd naar een goede onderlinge saamhorigheid. Ook worden opleiding en persoonlijke doorontwikkeling continu gestimuleerd en wordt vakmanschap gewaardeerd."

Benjamin Demircyian, vrachtwagenmonteur

"Wat het werken in transport en logistiek zo leuk maakt? De uitdaging. Doordat trailers en trucks steeds intensiever gebruikt worden, hebben ze relatief gezien eerder onderhoud nodig dan personenwagens. Je maakt als monteur zo de leukste dingen mee. Daarbij is Pultrum een gemoedelijk bedrijf om voor te werken. Ook zijn openheid en duidelijkheid belangrijk: er wordt nooit ergens omheen gedraaid. Je bent bij Pultrum alles behalve een nummer en niemand voelt zich meer dan een ander. Ondanks de grootte van het bedrijf is het een hechte club. Zo gaan we de eerste vrijdag van de maand altijd even samen wat drinken en een gehaktbal eten. Dat vind je tegenwoordig niet meer overal."


Hans Wichers, vrachtwagenmonteur

"Het is erg prettig om in een dienst te zijn bij een gezond en goed georganiseerd familiebedrijf. Al twaalf jaar werk ik in de werkplaats van Pultrum, en samen met mijn collega's zorg ik ervoor dat het materieel goed werkt en rijdbaar is. Uitdagend werk, waarvoor je continu met de tijd en de nieuwste ontwikkelingen mee moet gaan om up-to-date te blijven. Dit gecombineerd met het leuke team waarin ik werk en de leuke collega's op andere afdelingen, maakt dat ik nog steeds iedere dag met plezier naar het werk ga."

Jan Wolterink, financiële administratie

"Krachtig, oplossingsgericht, no-nonsense, energiek en bovenal menselijk. Pultrum leeft en beweegt en is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, kansen en verbeteringen. Ideeën van klanten, vervoerders en medewerkers worden gehoord. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving, maar ook voor bestaansrecht op de lange termijn. Pultrum is bovendien een leuke en enthousiaste groep waarin je je meteen thuis voelt. Je krijgt volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Iedereen werkt hard en heeft passie voor het vak; het maakt niet uit op welke afdeling of in welke functie. We doen het met z'n allen, proberen op alle gebieden met elkaar mee te denken en nemen samen de verantwoordelijkheid."

Hans Poortman, logistiek medewerker

"Werken bij Pultrum betekent een veelzijdige baan bij een sociaal, gezellig en gezond bedrijf. Eerder werkte ik als chauffeur, sinds kort ben ik werkzaam in de loods. Uitdagend werk, want het laden van routes is soms net een puzzel. Als je iets wat niet leek te passen toch in de vrachtwagen krijgt, geeft dat veel voldoening. Helemaal als de chauffeurs je vervolgens complimenten geven over de geladen vracht. Sowieso is de cultuur binnen Pultrum erg informeel, maar ook gedreven. Jongeren krijgen een eerlijke en goede kans om ervaren mensen te worden. Zelf ben ik ook op mijn 21e begonnen en dankzij de begeleiding van mijn collega's - en mijn eigen gezonde verstand - heb ik in de loop der jaren veel mogen leren."

Marthijn Groteboer, chauffeur autolaadkraan

"Pultrum is een correct en veelzijdig bedrijf met allerlei takken van transport. Je vindt hier dus altijd wel een functie die bij jou past. Als chauffeur autolaadkraan bij Pultrum is voor mij geen dag hetzelfde. Ik maak iedere dag iets anders mee, ontmoet altijd weer nieuwe mensen en sta dagelijks voor nieuwe uitdagingen. Die afwisseling maakt mijn werk zo leuk. En daarbij is het rijden met lange, brede of hoge vrachten - kortom: vrachten die anders zijn dan anders - ook erg leuk om te doen. De goede werksfeer en mijn leuke collega's maken mijn werk af. Dat sociale aspect, dat is écht Pultrum."

Vacatures

Ben jij dé persoon die wij zoeken?