Internationaal transport

Internationaal transport

Uw vracht via lucht, zee of spoor

Pultrum is niet alleen thuis op alle wegen in Europa, maar is ook in te schakelen voor luchttransport, zeetransport en spoortransport. Wij zorgen er wereldwijd voor dat uw vracht op de plaats van bestemming aankomt. Daarbij ontzorgen wij u volledig.

Van het vinden van de juiste logistieke oplossing tot het ophalen van uw goederen, van het organiseren van de juiste export- en importdocumentatie en transitaangiftes tot het daadwerkelijke transport. U laat het vervoer van uw goederen met een gerust hart aan ons over.

Wereldwijd naar uw plek van bestemming
  • Zeetransport
  • Spoortransport

Luchttransport

Moet uw vracht snel vervoerd worden of werkt u met waardevolle goederen? Dan is luchttransport waarschijnlijk de beste keuze. Of de eindbestemming nu ergens in Europa of in een verre uithoek van de wereld is, wij regelen dat uw vracht zorgvuldig geleverd wordt.

Efficiënt vervoer

Waar ook ter wereld

Omdat Pultrum alle disciplines in huis heeft, worden uw goederen - waar deze ook naartoe moeten - altijd efficiƫnt en snel vervoerd.

Project: Staaltransport

Exceptioneel transport

Voor onze klant verzorgen we regelmatig transporten met staal. Dit varieert van lange liggers voor de bouw van een grote bedrijfshal tot complete constructies die met begeleiding de weg op gaan.