Bouwlogistiek

Logistiek in de bouw

Uw bouwproject just in time geleverd

Krappe bouwplaatsen, kortere doorlooptijden van bouwprojecten, minder voorraad op de bouw en minder mankracht. De bouw verandert. Dit vraagt om slimme logistieke oplossingen, zodat u duurzamer, sneller en efficiënter kunt bouwen.

Door logistiek als integraal onderdeel van uw bouwproces te beschouwen, bespaart u meer dan u denkt. Pultrum heeft, als ervaren en innovatieve logistiek dienstverlener, de kennis in huis om u hierin te ontzorgen.De bouw verandert.

Bouwlogistiek van A tot Z
  • Levering
  • Montage
  • Afvoer

Opslag

Uw goederen en bouwmaterialen worden in ons verwarmde en beveiligde magazijn (8.000 m²) of in onze buitenopslag (10.000 m²) opgeslagen. Dit zorgt voor minder opslag op uw bouwplaats. Niet alleen praktisch, maar ook veilig: het voorkomt schade en diefstal.

Bouwlogistiek

Just in time geleverd

Met Pultrum bent u ervan verzekerd dat de aanvoer van uw bouwmaterialen zonder belemmeringen en oponthoud plaatsvindt. Uw goederen worden just in time geleverd.

Project: Pultrumblauwe blogs

Transporttips

Transport is topsport en hiervoor trainen wij dagelijks. Wij helpen u graag om het maximale uit uw product te halen, waarbij we graag uw visitekaartje zijn. Hoe u kunt besparen op uw transportkosten leest u in onderstaande tips!