Over Pultrum

Pultrum, sinds 1963

Meer dan een logistiek dienstverlener

Pultrum is met meer dan vijftig jaar ervaring in transport en logistiek een krachtige en stabiele partner voor al uw vervoersvraagstukken.

Logistiek ontzorgen betekent van A tot Z betrokken zijn. Wij denken daarom proactief met u mee over uw logistieke probleem en kijken samen met u naar een passende oplossing. Het maakt daarbij niet uit of u contact heeft met de afdeling planning of met een chauffeur op locatie: klantvriendelijkheid zit in ons DNA en transparantie en eerlijkheid staan altijd voorop. Ook een goede samenwerking - met collega's én klanten - is voor ons belangrijk. Alles wat wij doen moet goed zijn. Zo wil Pultrum kwaliteit leveren en waarde toevoegen.

Maar Pultrum denkt verder dan de eigen organisatie. Dit doen wij door zorg te dragen voor onze medewerkers, onze klanten en de wereld om ons heen. Oftewel: wij staan voor goed rentmeesterschap. Pultrum spant zich actief in om het logistieke proces duurzamer te maken. In 2016 werden wij daarvoor beloond met de Lean and Green Star, dat wordt toegekend aan bedrijven die koploper zijn in het terugdringen van hun CO2-uitstoot. Ook zetten wij ons in voor Kinderhulp Ghana en ondersteunen wij een aantal stichtingen in Twente bij hun hulptransporten naar Oost-Europa.

Ate
Pultrum

Directie

Jille
Pultrum

Directie

Bart
Pultrum

Directie

Bertine
Klein Legtenberg

Pultrum international

Marc
Hilderink

Resource Manager

Bernard
Rouw

Verkoop

Alessio
Bearzatto

Projectmanagement

Gerdien
Schuitert

HRM

Erik
Heuvelman

HRM

International container transport