Transport

Pultrum, expert in logistiek

De oplossing voor uw logistieke vraagstuk

Pultrum realiseert slimme en innovatieve oplossingen voor wegtransport. Uw goederen zijn bij ons in goede handen en worden met de uiterste zorg op de plek van bestemming afgeleverd. Wij rijden voor u door heel Europa en zijn met name sterk in Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Frankrijk.

Bij Pultrum combineren we een snelle en efficiƫnte levering met een goede en persoonlijke service. Dat het leveren van kwaliteit voor ons altijd bovenaan staat, wordt onderstreept door het Keurmerk Transport & Logistiek (specialisatie Bouwmaterialenvervoer).

Uw mogelijkheden bij Pultrum
  • Exceptioneel
  • Europees transport
  • Vergunningen

Distributie bouwmaterialen

Bij Pultrum kunt u terecht voor het vervoer van al uw bouwmaterialen. Afhankelijk van uw vraag en de bouwplaats waar geleverd moet worden, wordt bepaald welke vorm van vervoer voor u de beste optie is. Denk aan open transport, binnenladers of huifvervoer.

24-uurs levering

Snel en vakkundig vervoer

Uw goederen worden door Pultrum binnen 24 uur op iedere locatie in Nederland geleverd. Moet uw vracht ergens anders in Europa zijn, dan vindt levering binnen 48 uur plaats.

Project: Pultrumblauwe blogs

Transporttips

Transport is topsport en hiervoor trainen wij dagelijks. Wij helpen u graag om het maximale uit uw product te halen, waarbij we graag uw visitekaartje zijn. Hoe u kunt besparen op uw transportkosten leest u in onderstaande tips!